Jelenlegi hely

Célpont Párizsban

Regény ismertetője: 

Franciaországban pár évtizeden belül többségbe kerülnek a muzulmánok és csak idő kérdése, hogy iszlámhívő köztársasági elnököt választanak. A titkosszolgálat tisztjeit élénken foglalkoztatja a kérdés, miközben két szír terrorista száll partra Dél-Franciaország egyik elhagyatott strandján, és holttesteket hagyva maguk után észak felé veszik az irányt.

Párizsban egy izraeli ügynök tudomást szerez érkezésükről, és minden szálat megmozgat, hogy még céljuk elérése előtt a nyomukra bukkanjon.

A francia titkosszolgálat sokat látott, cinikus ügynöke azonban nem csak a szíreket, de az ügynököt is célba veszi.

A háttérben eközben egy sajátos szerelmi történet bontakozik ki. Victor Jacquard, a párizsi üzletember több fronton is kénytelen helyt állni. Meg kellene mentenie házasságát, miközben minden energiájával arra koncentrál, hogy megszerezze élete legnagyobb megrendelését. Ekkor kerül bajba egyetemi szerelmének fia, és a férfi pillanatok alatt egy emberrablási ügy kellős közepében találja magát, ahol senki sem az, akinek látszik.

Ez a thriller bepillantást enged az iszlám színfalak mögötti európai térhódításába, és a titkosszolgálati nyomozás részleteibe éppen úgy, mint a főhősök magánéletének legrejtettebb bugyraiba.

MEGRENDELEM

 

Borítófotó: 
Réti László: Célpont Párizsban