Jelenlegi hely

Regényíró tanfolyam!

Beküldte Dr. Réti László - 2019, május 31 - 09:12

Regényíró tanfolyamot indítok.
Ha írogatsz, vagy csak érdekel a dolog, és szeretnél megírni egy regényt, jelentkezz nálam!
A terveim szerint szeptemberben induló kurzus 6x3 órás, és kéthetente fogunk találkozni csütörtök esténként Budapesten. A kéthetes szünetekre szükségetek lesz, mert házi feladatokat is fogtok kapni.
A kurzus során átvesszük a regény szerkezetét, a szereplők jellemrajzát, a történetszövést, a dialógusok dinamikáját, a háttér felépítését, az adatgyűjtést, és még sok egyéb témát.
Vendégelőadók is lesznek:
- egy profi tréner a emberi játszmákról és a személyiségtípusokról fog nektek beszélni, amellyel a dialógusok tehetők pörgőssé,
- egy író barátom a marketing taktikákról, valamint a közösségi médiában rejlő reklámozási lehetőségekről beszél majd, mert ő ebben sokkal jobb nálam, és
- egy filmes forgatókönyvíró is eljön, hogy elmesélje, hogyan építi fel a történeteit.
Amennyiben elvégzed a tanfolyamot, és egy éven belül megírsz egy könyvet, azt átnézem, és javaslatokkal segítelek, sőt, ha úgy ítéljük meg, hogy jó úton vagy, összehozlak néhány kiadóval - és onnan már a tiéd a pálya.
Érdeklődés és megfelelő számú jelentkező esetén vidéken is szervezek majd ilyen kurzusokat.
A kurzus ára 95.000 Ft/fő.

Jelentkezés az info [at] retilaszlo.com címen.

Kérlek benneteket, osszátok meg minél többen a bejegyzést, a megosztók között egy ingyenes részvételi lehetőséget sorsolok ki egy hónap múlva, amely átruházható lesz, így akár ajándékként is megnyerheted valakinek!

A megosztások miatt olyanokhoz is eljuthat ez a poszt, akik nem ismernek, nekik ajánlom a honlapomat: retilaszlo.com, illetve a Libri honlapján kapható könyveimet, köztük a legújabbat, amely már előrendelhető itt:
https://www.libri.hu/konyv/reti_laszlo.europa-halala.html