Jelenlegi hely

Aktualitások

2050-ben járunk. Magyarország túl van egy újabb parlamenti választáson, és a miniszterelnöknek nincs könnyű dolga. Az országban lassan egymillió muzulmán vallású ember él, és közel a felük arab származású. A magyarok száma nyolcmillió alá csökkent.

Az Arab-félszigeten már fél évszázada matematikai modellekkel tervezik a jövőt. Semmi sem történhet úgy, hogy ne látnák előre.

Megérett az idő, hogy a Dinasztia lépjen.

Valami folyik a háttérben, de senki sem látja egészben a kirakós minden darabkáját.

Gyuri barátom megkért, hogy ismét írjam ki a könyvek megjelenési sorrendjét, ezt látjátok most lejjebb. Az „átdolgozott verzió” azt jelenti, hogy a könyv valóban át lett írva, de jellemzően az történt, hogy külföldi helyszínről magyar terepre került a történet, egyebekben azonban érintetlen maradt a szöveg. A „javított verzió” azt jelenti, hogy vagy elírásokat javítottunk, vagy a címet változtattuk meg. Az „újra kiadás” csak ott szerepel, ahol új borítós lett a könyv, a sima újra nyomás nem, ezeknél a szöveg változatlan.

Könyvbemutató holnap!

Monor, Városi Könyvtár, 17.00

Gyertek, ha van egy kis időtök!

2018. június 28.

Egy kis meglepetés nektek!

Eddigi legjobb könyvem a Falak mögött hamarosan új köntösben és módosított címmel - EURÓPA, FALAK MÖGÖTT - ismét kapható lesz.

A Librinél már előrendelhető:

https://www.libri.hu/konyv/reti_laszlo.europa-falak-mogott.html

 

Oldalak